www.aMukorom.hu - Fodor Éva mükörmös oldala 30/313-4990
Hajmeresztö Szalon, Újpest, Budapest 1046 Pálya u. 5.b / Erdösor u. sarok
Főoldal      A mükörömröl

 
       

MI A MÜKÖRÖM?

Kezünk és körmeink állapota sok mindent elárul rólunk. A müköröm viselés ma már mindennapjaink részévé vált, elfogadott viselet, a mindennapi szépségápolás velejárója. Az általános vélekedéssel ellentétben, lehet az eredeti körmökhöz megtévesztésig hasonló, mivel az egyik legfontosabb feltétel a természetesség. Akkor szép egy müköröm, ha nem "mü" hatású.
Akik napi munkájuk során számítógépet használnak, szem elött van a kezük és nem szeretnek naponta lakkozni, manikürözni, azoknak kifejezetten javasoljuk a mükörmöt.

MIÉRT ÉRDEMES MÜKÖRMÖT VISELNI?

Mükörmöt bárki viselhet, akinek nincs fertözö körömbetegsége. Mindig ápolt benyomást kelt, mutatós, elegáns, alkalmazkodhat a ruházat vagy kiegészítök színvilágához.
Komoly elönye:
  • Akár négy héten át sem kell vele foglalkozni, így kifejezetten ajánlható azoknak, akiknek nincs idejük, türelmük a manikürözéshez.
  • Nagy segítség azoknak is, akik hosszú körmökröl álmodoznak, de természetes körmeik túl gyengék, vagy törékenyek ahhoz, hogy megnövesszék.
  • A nem éppen esztétikus, korrigálásra szoruló körmöket is szebbé lehet varázsolni.
  • Viselöjét segítheti leszoktatni a köröm, illetve a mellette levö bör rágásáról.

Nem minden munkahelyen tolerálják azonban az agyondíszített körmöket, ezt építtetés elött érdemes átgondolni. Az elegáns megjelenéstöl pedig teljesen idegen. Itt is érvényesül a „kevesebb - néha több” szlogen.